NIŠLIJA PREŽIVEO PAKAO U HRVATSKOJ Otišao na Brač da odradi sezonu, a tamo ga sačekao horor: Ja sam mašina za pranje sudova, bez slobodnog dana!
Foto: Printscreen

Sezona u Hrvatskoj bliži se vrhuncu, svaka prazna soba već se odavno uredila za turiste, a ono najgore što se ipak ne može staviti u oglase, e, to će biti dobro za sezonske radnike! Da je upravo to logika kojom se vode mnogi u hrvatskom turizmu.

Međutim, ono što ga je tamo dočekalo ravno je samom - paklu.

AKO POGREŠNO REAGUJETE, NEMA NAZAD! Ova situacija može da upropasti vaš biznis – pripremite se na vreme i sprečite haos - Alo.rs

Umesto stakla, na prozoru i vratima najlon i stiropor, razbijene pločice, plesan, prljavština i šest cimera. Kuća u koju su ga smestili bila je kap koja je prelila čašu iskusnom ugostitelju iz Niša koji je došao na Brač da odradi sezonu:

- Neka samo zamisle da pošalju svoju decu u tako nešto što su meni priredili - rekao je on.

Slobodni dan nije dobio, kao ni obećani posao.

- Ja sam obična mašina za pranje sudova i točilac pića, a obećali su mi da ću voditi hotel. Smeštaj je horor, nije čišćeno godinama, wc je jeziv, ulazna vrata se ne zaključavaju, stakla slomljena. Muslimanu su za doručak donosili svinjetinu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
ZAZA

24.07.2022 08:49

ŠTO SE SUTRADAN NIJE VRATO KUĆI, KAD JE SVE VIDEO!

Solo

24.07.2022 09:24

A Sta si mislio da ces da dobijes od ustasa..lezarinu u hladu i hladnu pivkanu..!! Mnogo posla po Srbiji a on otisao kod ustasa..pa lepo se provedi ...Hmm

Denis

24.07.2022 14:52

A možda si očekivao apartman u hotelu sa 5 zvezdica i da budeš ti direktor hotela? Koliko jezika govoriš i koliko godina si bio direktor ili vođa nekog hotela? Takvih krezubih ima dosta svuda koji bi radili u turizmu i za manje pare.

Nebojsa

24.07.2022 21:20

Ko god ode u Hrvatsku da zaradi treba ga iskoristiti maksimalno, ne platiti i dobro prebiti pre nego ga isteraju. Ako ga istorija nije naucila ko su ustase neka ga sada oni nauce!

Моле

05.08.2022 07:07

Колико оваквих има у Србији мајко мила,неписмених и национално непросвећених иде да ради код усташа.........