SRPSKI BIZNIS HAB Branislava Simanić ugostila predsednicu ženskog poslovnog saveta G100 Emirata
PKS

Takođe, događaju je prisustvovala predsednica Sekcije za žensko preduzetnistvo PKS Suzana Perić kao i članice Sekcije za žensko preduzetnistvo PKS.

Istaknuta je odlična dosadašnja saradnja na unapređenju ženskog preduzetnistva u Srbiji I UAE, zahvaljujući Memorandumima koje je Branislava Simanić potpisala sa više udruženja poslovnih žena i UAE.

Dogovoren je nastavak saradnje kao I zajedničke aktivnosti na umrežavaju preduzetnica iz Srbije I UAE,za kraj marta ove godine,kada ce u Dubaiju biti organizovana Konferencija malih, srednjih preduzeća i preduzetništva kojoj će prisustvovati direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije Simanić, kao i članice Sekcije za žensko preduzetništvo PKS.

PKS

 

Takođe, Simanić je istakla odličnu saradnju naše dve vlade i pozvala predstavnice poslovnih udruženja UAE da u maju ove godine posete Srbiju, kao i da se tom prilikom održi investiciona konferencija.

Tokom sastanka,ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja RS Darija Kisić Tepavčević postala je počasna članica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije i izrazila želju da u narednom periodu još snažnije podrži žensko preduzetništvo.

Događaju je prisustvovao veliki broj poslovnih žena iz Srbije, a Dubai Expo I 6.tematsku nedelju u okviru koje je Žensko preduzetništvo, posetilo je preko 120 preduzetnica iz Republike Srbije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading