RASPISAN KONKURS ZA POSAO U jednom gradu u Srbiji traži se 350 radnika
Rina

- Povučen dobrom saradnjom Kavim kompanije i grada Čačka, ohrabriću privrednike iz Izraela da dođu i ovde ulažu, da se povezujemo industrijski i privredno - rekao je ambasador Vilan.

Izraelska Kompanija "Kavim", koju je posetio ambasador, primer je dobre prakse i zaključak razgovora je da će se nastaviti u pravcu privrednog povezivanja.

- Na ponos svih nas mogu da kažem da kompanija Autoprevoz u sklopu Kavima funkcioniše već 15 godina. Ulaže se i u javni i u linijski prevoz a radićemo i poboljšanju kvaliteta usluga. Cilj nam je da još izraelskih kompanija dođe i da imamo jednu radnu posetu privrednika do kraja ove godine - rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Dušica Stevanović Lužanin, direktora kompanije "Autoprevoza" rekla je da je upravo znanje i iskustvo izraelskog investitora preneto u čačansku kompaniju.

- Autoprevoz Čačak posluje 75 godina u Srbiji, i trenutno zapošljava 350 radnika, a posao obavljamo sa 165 autobusa. Period pandemije dosta je uticao na poslovanje konpanija koje se bave prevozom putnika, ali mi smo uz pomoć većinskog vlasnika iz Izraela i Vlade RS te posledice u znatoj meri ublažili - zaključila je Stevanović Lužanin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading