novac
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Nacionalna služba za zapošljavanje objavila je informaciju o isplati redovne i privremene novčane naknade za mesec maj 2024. godine preko Banke Poštanska štedionica. Isplata redovne novčane naknade za nezaposlena lica obaviće se u petak, 21. juna, dok će privremena novčana naknada za lica koja žive na i izvan teritorije AP Kosovo i Metohija biti isplaćena u subotu, 22. juna 2024. godine.


Nezaposlena lica koja su korisnici redovne novčane naknade moći će da očekuju isplatu sredstava u petak, 21. juna. Ova isplata predstavlja važan izvor finansijske podrške za nezaposlene koji se oslanjaju na ovu novčanu pomoć kako bi pokrili osnovne životne troškove.

Isplata privremene novčane naknade za lica sa teritorije AP Kosovo i Metohija

Privremena novčana naknada za lica koja žive na i izvan teritorije AP Kosovo i Metohija biće isplaćena u subotu, 22. juna 2024. godine. Ova specifična isplata obuhvata korisnike koji se nalaze u posebnim okolnostima i zahteva dodatnu logistiku kako bi sredstva bila isplaćena na vreme.


Isplata novčane naknade preko Banke Poštanska štedionica predstavlja efikasan mehanizam za distribuciju sredstava korisnicima. Ova saradnja omogućava brzu i pouzdanu isplatu novčane pomoći, čime se direktno doprinosi finansijskoj sigurnosti primaoca naknade.


Novčana naknada koju Nacionalna služba za zapošljavanje isplaćuje nezaposlenima ima značajan uticaj na njihovu svakodnevnicu. Ova pomoć omogućava primaocima da zadovolje osnovne potrebe i održe minimalni nivo finansijske stabilnosti dok aktivno traže zaposlenje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading