Poklon automobil
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

- Draža je neko ko je bio uz mene kad nisam imala ništa. Zajedno smo bile čistačice, bila je moja klijentkinja, pa moj radnik i moj prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Ona je jedna neiskvarena ljudina, neko ko je uvek uz mene i vraća mi veru da još uvek ima dobrih ljudi, iskreno dobrih. Sretna sam što mogu biti njen prijatelj i što je uz mene - kazala je vlasnica centra "Fitness Anny" lijana Bodlović.

Poklon automobil

Foto: Shutterstock

 

 

- Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će si ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvalnosti za sve što ona daje meni. I verujte, koliko god da je Draža bila sretna ja sam još sretnija kad sam videla njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem. Sreća se zaista uvećava deljenjem!

Ljiljana je istakla da je automobil ništa u poređenu s neprocenjivim darom ljudi kao što je "njena Draža". "Želim joj puno sretno pređenih kilometara uz poruku da ću uvek biti tu za nju, baš kao što je i ona za mene - rekla je Ilijana Bodlović poznatija kao Anny, piše Večernji list.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading