SRBIJAVOZ
Foto: Promo/Foto Srbijavoz

Od ove sezone dnevni polasci su po prvi put i iz Novog Sada i to novim savremenim švajcarskim vozom! Jedan od najsavremenijih vozova u floti Srbijavoza, na dnevnoj liniji do Bara od ove godine saobraćaće po prvi put i na relaciji Novi Sad – Beograd - Bijelo Polje – Bar, sa polaskom iz Novog Sada svakog dana u 8.20 i iz Beograda sa stanice Beograd Centar u 9.31.

SRBIJAVOZ

Foto Srbijavoz

 

 

Ovo je treća relacija na kojoj će u saobraćaj biti pušteni novi i moderni švajcarski vozovi, koji nude visoke standarde udobnosti putovanja. U pitanju su klimatizovani vozovi, u kojima putnici tokom vožnje mogu koristiti besplatan internet. Švajcarski voz saobraćaće do Bijelog Polja, gde će putnici nastaviti putovanje do Bara vozovima iz flote crnogorske železnice, što podrazumeva presedanje u Bijelom Polju.

SRBIJAVOZ

Foto Srbijavoz

 

 

Za to vreme, međunarodni večernji voz Zemun – Bar – Zemun u letnjoj sezoni funkcionisaće pod istim uslovima kao i do sada, bez presedanja – uz mogućnost kupovine mesta za kola za spavanje, kao i doplate za prevoz automobila.

Večernji voz za Bar polazi iz stanice Zemun svakog dana u 20.05, a iz stanice Beograd Centar u 20.30 sati. Pretprodaja karata za jedan od omiljenih vozova naših korisnika je počela, na svim blagajnama Srbijavoza, piše Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading