grčka
Foto: Printscreen/instagram


Milica, poznata po svom humanitarnom radu, nedavno je objavila detaljnu računicu cena putovanja do Grčke i nazad. U svom obraćanju pratiocima, istakla je koliko bi ih koštalo putovanje automobilom, kako na dizel, tako i na benzin, ali i na metan.

Prema Milicinim rečima, za put do Halkidikija i nazad, sa putarinom, potrebno je oko 210 evra za dizel, oko 200 evra za benzin, i oko 140 evra za putovanje na metan. Ova precizna računica pruža dragocenu informaciju svima koji planiraju slično putovanje.

 

 


Milica je naglasila da je tokom svog boravka u Grčkoj primetila da su neke stvari znatno jeftinije nego u Srbiji. Na primer, hrana je veoma povoljna, a noćni život takođe pristupačan. U elitnijim klubovima, ulaznica od 10 evra uključivala je čak i dva pića, što je iznenađujuće povoljna ponuda.

Jedan od omiljenih grčkih specijaliteta, giros, bio je dostupan po ceni od samo 4 evra, dok su pića koštala svega jedan do dva evra. Takođe, Milica je istakla da su osnovne potrepštine, poput vode, bile pristupačne, te da je ceo paket vode i druge osnovne stvari koštao svega šest evra.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading