kuća
Foto: Printscreen/printscreen/halooglasi

I kad smo mislili da smo videli sve, novi oglas u kojem se nudi kuća u Tršćanskoj ulici u Beogradu nas je razoružao. "Kuća" gde je uknjiženo svega 19 kvadrata, dok se koristi oko 30 metara kvadratnih košta 46.000 evra, ali to nije sve...

U samom oglasu opisuje se kuća koja je prava oaza u srcu Beograda, spremna da postane nova omiljena destinacija za kupce i sigurna investicija za budućnost.

- Zakoračite u svoj novi početak u ovoj čarobnoj kućici u Tršćanskoj ulici - pisalo je u oglasu.

 

Ono što se posebno napominje je da će se putem rentiranja uloženi kapital sigurno brzo vratiti, kao i da nekretnina umesto mesta za stanovanje može služiti i kao poslovni prostor.

- Ova kućica nije samo idealan kutak za vas, ona je i pametna investicija za budućnost. Sa mogućnošću rentiranja ili dugoročnog ulaganja, ova nekretnina obećava stabilan povrat na uloženi kapital. Njena atraktivnost i funkcionalnost čine je poželjnom kako za one koji traže mirno mesto za stanovanje, tako i za one koji žele profitabilan poslovni poduhvat - navodi se u oglasu.

Međutim, slike govore drugačije

"Slika vredi više od 1.000 reči", u ovom slučaju je savršen opis situacije. Umesto zagarantovanog komfora, za 46.000 evra dobijaju se i "posebni uslovi za život".

Naime, ako poželite da jedete, morate da izađete u hodnik kako biste uzeli iz frižidera šta vam je potrebno, dok u kuhinji definitivno nema mesta za dve osobe, te je spremanje ograničeno. Takođe, dok spremate hranu, ujedno možete da perete veš, s obzirom na to da se u kuhinji nalazi i veš mašina, piše Telegraf.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading