UPOZORENJE PIO FONDA Lažna informacija o isplati 6.000 dinara
PIO fond

Lažni profil, kao i ostali koji plasiraju izmišljene i zlonamerne informacije, a koji je objavio vest o navodnoj uplati penzionerima 6.000 dinara, biće prijavljen nadležnim organima radi zaštite interesa korisnika i integriteta Republičkog fonda PIO.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obavestio je prethodno penzionere i ostale građane Srbije da je netačna informacija koja je, ovih dana, objavljena na društvenim mrežama da će im biti isplaćena naknada od 6.000 dinara.

PIO Fond

PIO Fond

 

Očigledno je u pitanju lažna i zlonamerna informacija kreirana na profilu koji nije zvaničan profil Republičkog fonda PIO, s ciljem da dovede građane u zabludu i nanese štetu reputaciji Fonda PIO.

Molimo građane da prihvataju isključivo informacije koje dobiju preko zvaničnih profila i kanala komunikacije Republičkog fonda PIO.

Republički fond PIO u kontinuitetu radi na poboljšanju položaja penzionera, u saradnji sa nadležnim organima Republike Srbije i tako ćemo nastaviti i dalje, zaključuje se u saopštenju.

(Penzionisani.rs)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading