kuća
Foto: Alo/Prinstcreen/Faceboook

Na društvenim mrežama neretko se mogu naći jeftine nekretnine, ali je jedna sada ipak prevazišla sve - i to po niskoj ceni. Naime, u selu Štitarac prodaje se kuća, koja je trenutno napuštena, za samo 2.900 evra.

Kako se može videti na slikama koje je objavio prodavac u grupi "Kupovina-prodaja jeftinih kuća do 15.000e isključivo", ona je u prilično lošem stanju. Ali ima i svoje prednosti. Prodavac je sve lepo opisao: 

 

- U kući niko ne živi 10 godina. Kuća je tuglara ili ti čakmara. Krov je ceo ne propušta, unutra ima sredjivanja. Površine oko 50m2(2 sobe, kuhinja, hodnik)i ispod podrum. Pored ima ambar. Na placu od 7.5 ara, koji sa zadnje strane dolazi do potoka. Na placu ima bunar. Struja monofazna(trenutno odjavljena). Pored kuce prošao je novi vodovod, cena priključka je 5000 din. Sve je na mom imenu, tako da nema problema oko prenosa, legalizovana. Selo se nalazi na 6 km od centra Knjazevca. Cena 2900e - napisao je prodavac. A ispod su se nizali komentari... Kuća je prikupila skoro 250 reakcija.

Ljudi su tamo silno polemisali, izbio je pravi mali rat.. Neki misle da ovakva nekretnina ima svoje prednosti i da se sve to može rešiti, a drugi su stava da prodavac mora da je pokloni, jer je ona čist gubitak. 

- A ko će ovo kupi.. Ovo vukoje*ina. Samo... Lud da kupi.

- Pogodno za seoski turizam da Beograđani vide u kakvim kućama su rođeni. 

 - Da ti pokloni i da ti da još 5.000 i tad ne bi valjalo, zar ne? 

- Nije to plac, obzirom da treba i rušenje platiti i odvoz suta ..... dodaj na cifru jos 2.000 e.

- Da je u ful stanju sigurno ne bi bila ova cena! A za te pare kola možete da kupite.

- Ne ja bih za te pare tebe u ovoj ruševinu, da li bi ti živela u ovoj ruševini?

- 2. 900 da platim da bih srušio? Ovde ne vidim kuću, sorry - "rešetali" su se u komentarima. 

A šta vi mislite o ovome? Da li biste nekada živeli u takvoj kući? Pišite nam u komentarima... 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading