Čovek predaje svežanj evra
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Šta se to dešava 24. i 25. maja u Beogradu?

Kao što mnogi znaju, na taj dan održava se koncert rok-metal grupe iz Nemačke, popularnog Ramštajna.

Ramštajn je, kao što se zna, svetska senzacija, tako da se za koncert u Beogradu traži karta više, a njihov koncert uvećao je i cene noćenja u srpskoj prestonici, što se kaže, i stostruko.

Sudeći prema podacima na sajtovima Booking i Airbnb, noćenje u privatnom smeštaju, dakle ne u hotelu, teško se može naći ispod 200 evra.

Iako bi neko isprva pomislio da je na cenu jedna nula dodata greškom, najjeftinije noćenje koje smo mogli da nađemo na ovaj dan košta oko 15 hiljada dinara, i to - 23 kilometra od centra grada.

Stan

Foto: Shutterstock

 

U pitanju je jedna soba sa bračnim krevetom.

U srednjem rangu cena, sobe za jedno noćenje kreću se između 30 i 50 hiljada dinara, u širem centru Beograda.

Na Novom Beogradu cene su nešto više, pa tako noćenje u sobama ili apartmanima košta između 60 i 70 hiljada dinara.

Sve rezidencije nude lux smeštaj, a poneka i doručak.

Ipak, apsolutni šampion kada je reč o ceni jeste stan u naselju Beograd na vodi, gde noćenje sa pogledom na reku košta 140.000 dinara.

Uporedili smo cene sa nasumičnim datumom za izdavanje u junu mesecu, pa tako iste ove sobe i apartmani koštaju između 8.000 i 12.000 dinara za noć - kada ne svira Ramštajn.

BONUS VIDEO

@alo_portal NEVREME SE SRUČILO NA BEOGRAD Nebo se otvorilo, grmi, seva, u nekim delovima - POTOP! #alo #alodnevnenovine #beograd #nevreme #fypシ゚ #fypシ゚viral #viralvideotiktok #foryou #fy ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading