zrenjanin
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

"Kuća se sastoji od tri dela: suterena u kojem je trenutno poslovni prostor sa kupatilom, posebnim toaletom i saunom. Na visokom prizemlju se nalaze veliki dnevni boravak, trpezarija sa terasom, unikatna kuhinja(metal i granit), ostava, ulazni hodnik i kupatilo. Na spratu se nalaze tri komforne spavaće sobe, garderober (može biti i soba), kupatilo i vešeraj", navodi se u oglasu i dodaje da je nekretnina na prestižnoj lokaciji, u centru Zrenjanina.

zrenjanin

Foto: Shutterstock

 

Sama kuća je na placu površine 208 kvadrata i poseduje lepo, uređeno dvorište popločano behatonom. Nekretnina ima i sopstvenu garažu, površine za SUV vozilo.

"Kuća je vrlo luksuzna, po podovima je španska keramika, podno centralno grejanje na gas i 'voda voda sistem' ", navodi se dalje u oglasu.

zrenjanin

Printscreen/Kupujemprodajem.com

 

 

Nekretnina se prodaje polunameštena, pa tako za 189.000 evra dobijate kompletnu kuhinju od granita i metala, deo nameštaja i saunu.

kuća

kupujem prodajem printscreen

 

 

Dodaje se i da je kuća dvostrano orijentisana, dok je lokal sa strane poslovne zone centra grada, što kako autor oglasa ističe, predstavlja potencijal koji budući vlasnik može da iskoristi za neku delatnost.

Takođe, kuća poseduje i alarm, piše Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading