VESKO IZ AMERIKE TRAŽIO JE PORODICU DA JOJ POKLONI IMANJE I PLATU OD 700 EVRA: Ovo je epilog priče koja je zaintrigirala region
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Vesko Šutović, uspešan biznismen poreklom iz Crne Gore, koji godinama živi i radi u Americi početkom aprila saopštio je da želi da poštenoj porodici da na korišćenje veliko imanje u selu sedam kilometara udaljenom od centra Bijelog Polja.

Vrednim ljudima koji žele da rade dao bi na koriščenje kuće, štale i druge pomoćne objekte, ali je spreman i da kupi ovce i krave, a čitav od toga išao bi upravo izabranoj porodici. I to nije sve, Vesko će porodici davati mesečnu platu u iznosu od 700 evra, a garantovaće i otkup proizvoda jer uskoro tu planira da otvori hotel čija izgradnja je u toku.

Vesko Šutović

Foto: RINA

 

 

- Кada je ta vest odjeknula, nastala je prava pomama i telefoni nisu prestajali da zvone. To samo govori da iako važe određene predrasude, Crnogorci mogu biti i te kako vredni i definitivno ne beže baš svi od posla na selu. Ono što je najvažnije, jeste da je Vesko pronašao porodicu koja će živeti i održavati njegovo imanje, dedovina neće zarasti u korov -  kaže za RINU Sead Hodžić novinar i urednik Revije Fokus koja je prva i objavila vest koja je odjeknula u svim regionalnim medijima.

Vesko Šutović vlasnik je nekoliko uspešnih kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama, a ranije je pričao da bi najviše voleo da na njegovo imanje dođe poštena i radna porodica sa decom, koja nije imala nikakvih problema sa zakonom.

On je tada istakao da je ova njegova nesvakidašnja ponuda motivisana željom da mu dedovina ne bude zapuštena te da će porodici biti na raspolaganju kuća sa četiri spavaće sobe, ali i sve ostalo što je neophodno za život i rad na imanju, piše Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading