dinari
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

- Brine nas povećanje cena nafte, ali tu ćemo gledati, pošto dolaze redovna akcizna povećanja početkom maja, kako i na koji način da to rešimo i da to ljudi ne osete u potpunosti - rekao je on za RTS.

Vučić je naglasio da je važno da Srbija nastavi ekonomski razvoj, da radi što više, dodavši da su rezultati iz februara dobri, a i u martu se očekuje da ti brojevi budu veoma dobri.

- Treba da nastavimo da radimo sa svim partnerima, sa svim prijateljima, da razvijamo svoju zemlju, da nastavimo s industrijalizacijom - rekao je predsednik.

Vučić na rts

Printscreen

 

 

On je najavio da će u narednom periodu biti otvaranja i nekoliko fabrika, kao i postavljanje kamena temeljaca za nove.

- Treba da nastavimo sa radovima na Ekspu, da nastavimo sa ulaganjem, da nastavimo sa građevinskom industrijom, i sa našim velikim infrastrukturnim projektima - rekao je Vučić.

Kako je naglasio, sve je to veoma skupo i veoma mali broj zemalja to može da priušti.

- Sad ćemo morati malo da se stisnemo, da vodimo računa o svakom dinaru i da brinemo o svemu, ali mi time snažimo svoju zemlju, njenu poziciju u regionu i odvraćamo svakog potencijalnog agresora. U skladu s tim, moraćemo da radimo još snažnije, još jače, da još više gradimo i da se još više borimo i Srbija će po tom pitanju, uveren sam, imati uspeha - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ovako izgleda mesto na kojem je Danka Ilić stradala pre 19 dana. Cveće je uvelo, a igračke koje su ostale slamaju srca svakom ko prođe tuda i podsećaju na tek započeto detinjstvo 💔 #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading