uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen/Printscreen

Vlada Srbije i ove godine organizuje nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" u cilju 'jačanja poreske kulture i podizanja svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulacije bezgotovinskih plaćanja i motivacije za poštovanje propisa i poboljšanje primene Zakona o fiskalizaciji'.

Nagradni fond dva prošlogodišnja kruga činilo je 20 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 3,5 miliona evra, ali novina je da će stanovi biti veći.

Održano je deset javnih izvlačenja, a prilikom svakog su dodeljena po dva stana. Stanovi su tada dodeljivani u novobeogradskom Bloku 63 i u Zemunskim kapijama.

uzmi račun i pobedi

Printscreen

 

Stambeno-poslovni kompleks Zemunske kapije na prostoru bivše kasarne 'Aleksa Dundić' u Zemunu gradila je Građevinska direkcija Srbije.

Lokacija je omeđena ulicama Cara Dušana, Zadužbinskom, Šumadijskom i Filipa Višnjića.

Na Novom Beogradu stanovi u okviru "Uzmi račun i pobedi" su se dodeljivali u kompleksu 'Petica' koji se nalazi na uglu Nehurove i Jurija Gagarina, gde je investitor takođe Građevinska direkcija Srbije.

Od januara do oktobra 2023. godine građani su otvorili više od milion korisničkih naloga u okviru aplikacije 'Uzmi račun i pobedi', saopštila je ranije Vlada Srbije, prenosi Blic

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading