stan
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Stanodavac je naveo da izdaje stan za 500 evra, ali je narod pobesneo jer je stanodavac naveo da je stan u prizemlju, a ne u suterenu, kao što korisnici smatraju da jeste.

- Izdajem stan u Vespučijevoj ulici kod okretnice 75 na Bežanijskoj kosi 1. Stan je 33m2, skoro je renoviran i spreman je za iznajmljivanje, stan se nalazi u prizemlju zgrade i ima malu baštu ispred samog stana. Renta je 500 evra + ostali troškovi. Depozit u vrednosti jedne krije, može uplata na 6 meseci, godinu dana ili više godina, u tom slučaju bi se mogli dogovoriti oko manje kirije - naveo je stanodavac u opisu oglasa u grupi "Izdavanje stanova Beograd".

stan

Foto: Facebook

 

Dodao je da je stan sveže renoviran i da se prvi put izdaje.

- Za 33 kvadrata tražite 500 evra ovo više nije bezobrazluk ovo prelazi u glupost!! Treba uvesti zakon da vam se oduzimaju stanovi za ovakve oglase i ovakav bezobrazluk - navodi se u jednom komentaru.

Jedan korisnik naveo je da će voda ući u stan kada padne malo veća kiša.

- Ovo je podrum brate i jos 500 evra za 33 kvadrata. Padne jača kiša izlije se kanalizacija. Spusti cenu nemoj se blamirati osim ako si namerno lupio cenu da iritiraš ljude - napisao je jedan korisnik, a prenosi Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading