automobili
Foto: Alo/Shutterstock

Ričardson veruje da će ova vozila dospeti među klasike. Savetuje vozače da ulože u njih ako planiraju kupovinu novog automobila.

Audi A2

Ričardson navodi da je reč o odličnim malim polovnim automobilima koji su se proizvodili od 1999. do 2005. godine.

Kako prenosi express.co.uk, on preporučuje upravo Audi A2, najmanji model koji je marka proizvodila tokom kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, navodeći da bi to vozilo trebalo biti prvi budući klasik. Ako razmišljate o kupovini ovog automobila, trebalo da to učinite što pre jer mu je već sada cena porasla na oko 5.870 evra, poručuje on.

Ford Ka

Vozači koji kupe Ford Ka mogli bi lepo zaraditi na njemu u nadolazećim godinama, smatra Ričardson i dodaje da je u pitanju mali auto kojeg je jeftino voziti. Poručuje da ćete za volanom imati neverovatan osećaj i kako nnaglašava upravo je ta kombinacija ono što ga čini fantastičnim vozilom.

Fiat Multipla

Ričardson tvrdi da one koji razmišljaju o kupovini ovog automobila ne bi trebali dopustiti da ih obeshrabri ružan izgled vozila. On misli da bi ovaj auto uskoro mogao postati kolekcionarski primer.

- Zvučim malo kontroverzno i ovo će možda biti nepopularna odluka za neke, ali mislim da je ovo definitivno budući klasik jer je tako drugačiji, rekao je on ocenivši da je ovaj model koji se proizvodio od 1998. do 2004. godine bio doista ružan.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading