inspektori na grčkim plažama
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Cene turističkih aranžmana za Grčku su, prema rečima načelnika uprave za turizam Grčke, Miltiadisa Nikolaua ove godine više za 20 do 30% u odnosu na prethodne. Ipak, interesovanje ne jenjava, što govori o neosporivom kvalitetu i lepoti koju ova zemlja nudi, najveće interesovanje srpskih turista prema rečima grčkih prestavnika vlada za Halkidikijem .

"Za one koji planiraju putovanje na Halkidiki, važno je napomenuti da će, prema procenama, za četvoročlanu porodicu dnevni troškovi boravka iznositi oko 40 do 50 evra", izjavio je načelnik uprave za turizam Grčke, Miltiadis Nikolau za B92.net.

Načelnik uprave za turizam Grčke je takođe naglasio važnost rane rezervacije: "S obzirom na povećano interesovanje, savetujemo svima da svoje aranžmane rezervišu što pre kako bi osigurali smeštaj po najboljim cenama i izbegli bilo kakva neprijatna iznenađenja", izjavio je on za B92.net.

Trba napomenuti da će ove godine, zbog povećanog straha od odrona, plaža Navagio na Zakintosu, poznata po svojoj čuvenoj olupini broda i prelepoj tirkiznoj vodi, biti zatvorena za posetioce. Ova odluka je donesena kao mera predostrožnosti da bi se osigurala bezbednost turista, što znači da će mnogi biti uskraćeni za priliku da uživaju u jednom od najprepoznatljivijih prizora Grčke. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading