Rodoljub Drašković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Rodoljub Drašković, srpski biznismen i brat političara Vuka Draškovića, izgradio je sebi velelepnu vilu usred vinograda u Vršcu. Njegova vila po mnogo čemu podseća na čuveni dvorac iz čuvenog Diznijevog filma "Aladin" zbog čega ova građevina i privlači veliku pažnju javnosti.

 

 

Vila je i dalje u fazi izgradnje i nalazi se na privatnom posedu na periferiji grada, na putu za Vršački breg. Kako su mediji pisali 2017. godine, Rodoljub Drašković je kupio "Vršačke vinograde" koje je platio nekoliko miliona evra.

 

 

Ko je Rodoljub Drašković?

Rodoljub Drašković je rođeni brat političara Vuka Draškovića, preduzetnik je i zadužbinar, a prema podacima sa "Vikipedije", rođen je 1949. godine. Završio je Ekonomski i Poljoprivredni fakultet u Beogradu.

Rodoljub Drašković

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Rodoljub Drašković je inače sagradio i Grad Sunca na Mediteranu do kog se iz Trebinja stiže za nekoliko minuta, a iz Dubrnovnika ili Herceg Novog za oko pola sata vožnje. Za tri godine, izgradio je akva park, Olimp halu sportova, zatvoren bazen, fitnes centar, otvorene terene za sve sportove, individualne i timske, atletski stadion i fudbalske terene, igrališta za decu sa Dino parkom, igraonice za decu, Galiju- spa centar, hotel Panoramu sa 5 zvezdica, Beli grad; sa preko hiljadu smeštajnih jedinica za turiste, kongresni centar, Etno selo; koje je atrakcija za sve uzraste, Varoš čaršiju; sa sadržajima koji povezuju vekove življenja u Hercegovini, piše MONDO.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading