Sklavenitis
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sklavenitis grupa posluje sa super i hipermarketima Sklavenitis u Grčkoj i Kipru, kao i veleprodajnim centrima The Mart (nekadašnji Makro/METRO AG). U sklopu kompanije posluje i lanac Xalkiadakis na Kritu.

Grupa trenutno ima udeo od preko 30 odsto u Grčkoj i zabeležila je rekordne rezultate i promet od preko 4,4 milijarde evra.

Kompanija je započela aktivnosti za međunarodne operacije, a nezvanično se saznaje da bi zemlje Balkana mogle biti prve sa kojima se planira ulazak i poslovanje sa brendom Sklavenitis.

Sklavenitis

Foto: Shutterstock

 

 

Grupa je nedavno kupila lokaciju za izgradnju još jednog logističkog centra, a pored maloprodajne mreže u sklopu kompanije posluju i pojedini proizvodni kapaciteti u sektoru papira.

Sklavenitis grupa trenutno posluje sa više od 500 objekata Sklavenitis, 18 veleprodajnih The Mart objekata i sa 40 supermarketa Xalkiadakis koji su se nekada nalazili u vlasništvu kompanije Veropoulos.

Sklavenitis je poslednjih godina velika sredstva investirao i u onlajn prodavnicu koja u ponudi ima više desetina hiljada artikala.

Brend Sklavenitis nije prisutan na televizijama i društvenim mrežama.

Grupa zapošljava trenutno 37.000 radnika, piše RETAIL SERBIA.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading