LJUBITELJI TVITERA ĆE POBESNETI Mask najavio nove promene, aplikacija "X" više neće biti kakvu je pamtite
Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Platforma X (ranije poznata kao Twitter) uskoro dobija nove funkcije, koje će joj omogućiti da ponudi fluidnije iskustvo upoznavanja drugih osoba radi izlazaka i druženja, kako nagoveštava vlasnik Ilon Mask.

Odluka da se X pretvori u aplikaciju za upoznavanje je deo Maskovog ukupnog plana da X načini "aplikacijom za sve", odnosno aplikacijom koja ima sve funkcije aplikacija koje se najviše preuzimaju na telefone.

Glavne aplikacije, koje korisnici preuzimaju na telefone, uključuju bankarske servise, praćenje berze, kriptovalute, servise za razmenu poruka i pozivanje. Mask želi da sve ovo ponudi na jednom mestu, uz implementiranje funkcija i iz drugih aplikacija.

Mask je, u razgovoru sa zaposlenima u kompaniji, pomenuo "X Dating", a istakao je da je i sam nalazio ljude na platformi, te da su korisnici u stanju da procene da li je neko dobra prilika na osnovu onoga što objavljuje.

Na ovo je odgovorila Linda Jakarino, izvršna direktorka X-a, koja je šaljivo dobacila: "Dakle, X Dating vreba iza ćoška?", na šta j Musk odgovorio: "Da. Već se neke stvari dešavaju u određenoj meri. Ali mislim da bismo mogli da poboljšamo situaciju sa upoznavanjem".

BONUS VIDEO 

 

@bizportal.rs Meteori koji padaju na Zemlju nisu novost, ali kada je jedan meteor pa u Indoneziju, cela svetska javnost se zainteresovala. #meteor #novac #milijarder #milioner #bogatstvo #bogatasi #bogati #neverovatno #daliznate ♬ original sound - BizPortal.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading