PLAŽA, 40 MINUTA OD BEOGRADA, KVADRAT 900 EVRA: Tviteraši poveli polemiku da li je ovo najbolji grad u Srbiji?
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tako je jedan korisnik Tvitera reklamirao svoj grad:

“Jedan marketinški tvit, Sremska Mitrovica je na 40 minuta vožnje do Beograda, nalazi se na obali reke Save i ima najuređeniju plažu u Srbiji, nestvarnu, škole su pristojne, vrtići takođe, pričam iz prve ruke. Granica i jedna i druga na 20 minuta. Cene nekretnina:

Stanovi od 900 €/m2 do 1600€/m2, što se tiče sela, ako nisu obronci Fruške gore, onda je cena i po 20.000 evra za kuću koja zahteva ulaganje koje nije više od cene, putevi solidni, svako selo ima ambulantu, poštu i prodavnicu, internet solidan. Rusi se ne žale”, glasio je samo uvod u hvalospev o provinciji, koji nemamo često priliku da vidimo na internetu, društvenim mrežama i medijima.

Ovaj korisnik Tvitera dalje piše:

“Tu su reka, manastiri, izletišta, bazeni i svi sadržaji zbog kojih dolazite iz Beograda, a lokacija sa koje brže stignete do posla nego iz nekih delova Beograda”, piše pa nastavlja:
“Dodao bih još i baru Zasavicu, specijalni rezervat prirode, sve nadohvat ruke, plus najbolja hrana.”

Mnogi su potvrdili njegove reči. Tako jedna korisnica Tvitera kaže:

„Prijateljica je kupila brvnaru u Zasavici za 18.000 evra. Imala je ponudu za imanje sa kućom i ambarom u selu za 9.000, ali je htela izolovaniji deo. Okružena šumom koja je na imanju, prekoputa je komšija iskrčio i dao joj prilaz bari, na kome je napravila drvenu pontu. RAJ!“

A šta vi kažete?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading