penzionerske kartice
Foto: Privatna arhiva/promo

 Na taj način penzioneri u Srbiji imaju popuste na hranu, gorivo, turistički smeštaj, lekove, tehničke preglede za automobile itd. a PIO Fond je danas objavio i spisak firmi u kojima iste možete da ostvarite pomenuta sniženja.

Kako je već bilo najava pored ovih popusta, penzioneri će korišćenjem penzionerskih kartica prikupljati dodatne bodove za nove, dodatne pogodnosti.

Ove firme nude popuste za Penzionerske kartice

Penzioneri koji imaju Penzionerske kartice, mogu na više načina da se informišu o tome koje firme im daju popuste, objavio je danas PIO Fond, i to:

Na zvaničnom sajtu PIO Fonda, na linku ovde.
Putem mobilne aplikacije "Penzionerske karitce" koja može besplatno da se preuzme putem "Play Store" ili "App Store" kao i na linku ovde.

Želite da vam "Blic Biznis" donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više desetina hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Beograđani sa decom pale sveće za ubijene Srbe #alo #alodnevnenovine #hram #beograd #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading