m:tel
Foto: Printscreen/Foto: m:tel

Na pitanje kako je kompanija m:tel ostvarila veću dobit u prvih šest mjeseci u odnosu na prošlu godinu, Jelena Trivan, generalna direktorka ove, jedne od najvećih i najuspješnijih kompanija u BiH, rekla je: „Uprkos predviđanjima da će ova godina biti katastrofalna za celu svetsku privredu, čini mi se da se jedino m:tel opire opštoj ekonomskoj krizi. Dokaz tome jeste činjenica da je prvih šest meseci završio sa dobiti većom od prošle godine  i sa prihodima većim od prošle godine“. 

Ona je naročito istakla da su ulaganja u infrastrukturu koja su bila ogromna dala svoj rezultat i da u ovom trenutku m:tel ima 1.700.000 korisnika, te da taj broj raste čak i u trenutku kada je evidentan veliki odliv stanovništva s ovih prostora. 

 

 

„Želeći da našim građanima približim navedene podatke, reći ću da je BH Telekom, koji je veća kompanija i ima veći broj stanovnika na području koje pokriva, u prvih šest meseci ove godine zabeležio za 16 miliona manji rezultat nego m:tel. Naša EBITDA je rekordno velika – 49 posto, a godinu završavamo sa većom dobiti nego što smo imali prošle godine. Sve ovo govori o tome da je u ovom trenutku m:tel možda najstabilnija kompanija u BiH“, naglasila je Jelena Trivan.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading