cena ležaljki
Foto: Alo/FOTO Shutterstock/ilustracija

Od danas, 15. avgusta, kreće druga polovina ovog meseca - možemo reći, jedna od "omiljenih" kada je reč o srpskim turistima i letovanju.

Naredne dve nedelje, letovališta će i dalje biti prepuna, ali su temperature, ipak, podnošljivije nego julske. Osim toga, cene kreću da padaju. Oni čija deca kreću u školu od septembra, takođe koriste baš ovo vreme za odmor.

Sve u svemu, Grčka nastavlja da bude "preplavljena" našim turistima.

Kao uvek i svuda, ima manje ili više zadovoljnih turista: od onih koje čak i konobari pokušavaju da "pređu", do onih koji hvale Grčku i domaćine "na sva zvona".

Tako se jedna Jelena (38) nedavno javila iz letovališta Polihrono, koje je na čuvenom prvom “prstu” Kasandra, oduševljena morem i atmosferoma, a poslala nam je i fotografije računa sa plaže.

- Ja sam prezadovoljna, dođemo ujutru oko 10h na plažu, platimo 25 evra rezervaciju dve ležaljke, i za taj novac imamo ih na raspolaganju ceo dan, plus dobijemo hranu, piće... - kaže Jelena za Telegraf i dodaje:

"Za te pare možete naručiti nekoliko pića (pivo, kafu, sok), ili po piće i picu od 32 cm. Odete na ručak u restoran, i vratite se, a ležaljke vas čekaju. Dakle, ne brinete".

A kakva su vaša iskustva? Koja su najpovoljnija letovališta koja ste obišli ovog leta?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading