Mister D
Foto: Promo/Mister D

Restoran Steak Supreme je jedan od premium restorana koji posluje u okviru W Hospitality Group, a nalazi se na pažljivo biranoj lokaciji, u prizemlju Tržnog centra Galerija. 

Beograd na vodi trenutno je jedno od najatraktivnijih mesta kako za Beograđane, tako i za turiste koji dolaze u naš grad, pa je Steak Supreme ubrzo po otvaranju postao nezaobilazna stanica svih onih koji žele da uživaju u najkvalitetnijem obroku, ali i ambijentu koji osvaja na prvi pogled.

Mister D

Mister D

 

 

Ovaj restoran redefinisao je dosadašnji koncept “fine dining” restorana i pomerio granice koje je Beograd u ovom pogledu poznavao. Elegancija, modernost i smelost u dizajnu, kao i premium izbor jela su ono što odlikuje Steak Supreme. Ljubitelji stekova odmah su prepoznali jedinstvenu ponudu koju restoran nudi.

Meso koje se služi doprema se iz centralne i južne Srbije, odakle, već prema tradiciji, dolaze samo najkvalitetnije poslastice, a osim domaćih jela, dostupan je i internacionalni meni, japanski, novozelandski i američki. Kada su u pitanju morski plodovi, dostupne su najsvežije ribe iz Jadranskog mora ili iz Grčke, sve u zavisnosti od dnevnog ulova.

Najveći hedonisti na meniju Steak Supreme pronaći će zadovoljenje svih čula, počevši od supa od jastoga i kozice, ili one od gambora u kombinaciji sa kokosom. Biftek Carpacio, Spicy Tuna Salad, Supreme Tatar Biftek, premium paste i taljatele, čine samo deo ponude laganih predjela. Ali, zašto se zaustaviti na tome? Glavna jela su, zapravo, ono što goste ne ostavlja ravnodušnim.

“Sa izuzetnom pažnjom i ljubavlju pripremamo, prema originalnim recepturama, Novozelandske jagnjeće kotlete, Supreme biftek, Losos steak, Tuna steak, Gambore, Brancin file. Ono što se pokazalo kao najpopularnije do sada je jedinstveni japanski Vagiu A5 Miiazaki, kao i rebrasti američki Crni Angus bez kostiju. Posebno smo ponosni na pršut Belota, dobijen od posebne vrste mesa Pata Negra. Budući da smatramo da je svaki detalj jednako važan, pri pripremi jela naši šefovi kuhinje koriste ručno branu Maldon so, koja je bez dodataka i aditiva i svakom jelu daje delikatan slan ukus“, ističu u Steak Supreme.

Da bi ugođaj bio potpun, dostupna je i selekcija najkvalitetnijih vina, a za ljubitelje slatkiša, tu su poslastice poput Supreme Čoko Parfea i Urma kolača. Kulinarski specijaliteti iz ovog premium restorana dostupni su i na Mister D aplikaciji, putem koje vas od vašeg omiljenog premium obroka deli samo par klikova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading