Grčka Kavala
Foto: Alo/D. J. Bužić

Jedan čovek objavio je da je ležaljka u tom letovalištu čak 90 evra. I nakon toga, na Tviteru se samo diskutuje o cenama. 

Jedna Tviterašica podelila je jedno zanimljivo zapažanje, i to onako baš žustro, a na njenu objavu nadovezali su se mnogi. Ona je napisala: 

- Na ovoj rajskoj plaži u Grčkoj, dve ležaljke i suncobran koštaju 8 evra. Imate tuš, wifi i restoran u dubokoj hladovini. Tako da, ako ste stvarno toliki majmuni da u Hrvatskoj plaćate tuš 0,5eur i ležaljkU 90 evra....malo je, treba više da vas deru!

Neki su saglasni sa time što govori, a neki su imali drugačije mišljenje. 

- Tako je to kad porediš okolinu Parge i Rovinj. Poredi okolinu Parge i Crikvenice pa ćeš imati realniju sliku.

- Hrvatska je meni mnogo lepša nego Halkidiki i ovo mesto gde u najvećoj meri idu naši a ne čeka se na granici satima. 

- Evo već sedmi dan po hrvatskom primorju tražim da vidim te ležaljke od 90 evra. Za sada sam našao ležaljku na ceo dan uz naručeno piće - npr kriglu točenog piva (u pretplati sam za 5-6 dana). Doduše u Pargi sam video tuš od 0,5 evra koji radi bez kovanica. 

- Odem na divlju plažu u Grčkoj, prostrem tri peškira za nas, otvorim dva suncobrana, donesem frigo torbu iz kola, peraja, maske i ostale rekvizite. Ne treba mi wifi jer imam more, ne trba mi muzika jer uimam galebove i talase, okupam se u apartmanu. Mir i tišina su neprocenjivi.

- Ja Grčku obožavam, ali nisi u pravu. Ove godine na Rosogremosu 2 ležaljke 40 evra, na Psili Amosu 20. Ja bio na Hvaru, na Grebićcu 20 evra,a  a kafa 2 evra - komentarisali su ljudi. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MILAN

27.07.2023 23:27

U Italiji nova da se kupi kosta 75 eura