DRANJE Za Big Mek traže skoro 2.000 dinara, za čizburger neverovatnih 1700
Foto: Shutterstock

Mekdonalds na odmaralištu u Konektikatu u SAD, naplaćuje 18 dolara za kombinovani Big Mek obrok, a ljubiteljima brze hrane to se ne sviđa.

- Ovo su cene na odmaralištu, ali su lude, zar ne -  napisao je kupac Sem Learner nakon što je objavio fotografiju menija na Tviteru.

Mekdonalds, koji se nalazi pored autoputa 95 u Darijenu, jednom od najbogatijih gradova u zemlji u luksuznom okrugu Ferfild, takođe naplaćuje 19 dolara za obrok sa sirom i slaninom koji uključuje pomfrit srednje veličine i srednje bezalkoholno piće.

Ostale zapanjujuće cene na meniju uključuju 18 dolara za Mek Krispi sendvič, 18,29 dolara za pileći meknaget i 16,59 dolara za sendvič sa fileom. Čizburger, koji se obično nalazi na meniju od jednog dolara, košta 17 dolara za dvoje.

Learner je tvitovao da je "možda naleteo na najskuplji Mekdonalds u zemlji".

 

 

NY Post je zatražio komentar od vlasnika koji upravlja Mekdonaldsom na ovoj lokaciji, ali ga nije dobio.

Najnoviji podaci pokazuju da je cena hleba u junu porasla za 11,5 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, što je skoro četiri puta više od stope inflacije. Cena mesa je blago opala prošlog meseca, ali je i dalje veća nego inače. Cene mesa, živine, ribe i jaja u junu bile su 8,8 odsto više u odnosu na 12 meseci ranije.

Poslovni model Mekdonaldsa omogućava korisnicima franšize da sami određuju cene, objašnjava Telegraf Biznis.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading