TRAFIKA SA KOJE PLJUŠTE MILIONI! Ovde je uplaćena dobitna loto kombinacija, jutros je top tema na pijaci
Foto: Shutterstock

Jer, baš ovde srećni dobitnik uplatio je svoj tiket i osvojio neverovatnih 3 miliona evra, te je Srbija u jučerašnjem izvlačenju dobila novog loto milionera.

Koliko je ovaj čovek srećne ruke je nestvarno, jer osim što je osvojio sedmicu, on na svom listiću ima i sedam šestica, te mu i za to sleduje nagrada - još 1,6 miliona dinara!

Tri miliona za uplaćenih 990 dinara

Inače, igrač koji je osvojio ovu ogromnu količinu novca "investirao" je 990 dinara.

- Igrač je uplatio sistem od osam brojeva, osam Loto Plus kombinacija i jedan džoker broj, tako da je njegova ukupna uplata bila 990 dinara. Listić je uplaćen u ponedeljak 30. januara na Čukarici, u Beogradu, na pijaci - naveli su sinoć iz Lutrije Srbije.

BEOGRAD IMA NOVOG LOTO MILIONERA Izvukao "sedmicu", osvojio tri miliona evra

U srećnoj trafici radi prodavačica Marija, kako se predstavila. Kaže da ovde radi od 2008. godine i da nikada do sada nije bila izvučena sedmica.

- Šestica je bilo, ali sedmica nikada, a tek ovako nešto... to se ne pamti - kaže ona. Ona ne može ni da pretpostavi ko je uplatio dobitni listić.

- U svakom slučaju, mnogo mi je drago, želim toj osobi da u zdravlju potroši novac - kaže prodavačica i užurbano nastavlja da radi svoj posao, jer je ovde od jutros gužva veća nego ikad.

Komšije dolaze i uplaćuju ne samo loto, već i greb-greb srećke.

- Sad kada je neko ovde osvojio ovoliki novac, češće ću baš ovde da okušavam i svoju sreću - kažu komšije.

Komšije ne mogu ni da pretpostave ko je novi loto milioner, niti su sinoć čuli slavlje ili buku iz nekog stana, ali je to od jutros top tema na pijaci.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading