KOMPANIJA "MILENIJUM TIM" DOBITNIK PRESTIŽNOG PRIZNANJA "31. JANUAR"
Foto: Privatna arhiva/Ustupljena fotografija

Kompaniji je priznanje uručeno za angažman na izradi i uspešnoj realizaciji razvojnih projekata, privlačenje investicija, organizovano delovanje na obrazovanju i usavršavanju radnika i natprosečan trend rasta proizvodnje i usluga.

U ime "Milenijum Tim" nagradu je primio zamenik generalnog direktora kompanije Ivan Bošnjak, koji je istakao da je izuzetno ponosan na doprinos celog tima, dosadašnje realizovane projekte i one koji su u toku, te poručio da je ovo priznanje dokaz strateškog opredeljenja kompanije ka realizaciji značajnih infrastrukturnih projekata na jugu Srbije.

“Kontinuiranim ulaganjem u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo, želimo da doprinesemo razvoju i boljem pozicioniranju gradova i opština na ekološkoj mapi Srbije. Vranje je grad koji nudi mnoštvo mogućnosti za razvoj kroz kapitalne projekte kao što je Čista Srbija, ali i sadržaje poput projekta Vranjska banja, koji je trenutno najveća investicija u turizam, a na koji smo veoma ponosni. Pored ulaganja u razvojnu infrastrukturu, nastavićemo da pružamo podršku gradu kroz društveno odgovorne inicijative, a sve u cilju bolje i lepše životne sredine za sve građane Vranja”, dodao je Bošnjak.

Krajem 2021. godine, kompanija "Milenijum Tim" započela je projekat Čista Srbija, koji je proglašen projektom od najvećeg nacionalnog značaja, zahvaljujući kojem će se u Vranju izvodi 141.7 km nove kanalizacione mreže.

Pored toga, u cilju očuvanja životne sredine, "Milenijum Tim" je do sada Vranju donirao 60 sadnica platana, što je samo jedna od lokalnih inicijativa kompanije u cilju održivog razvoja i podsticanja ekološke efikasnosti. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading