SRBIJA U SAMOM VRHU Siniša Mali objavio sjajne vesti
Foto: Tanjug/ANJUG/ RADE PRELIC

Ovo su zaista sjajne vesti i pokazatelj koliko se Srbija promenila na bolje, koliko smo napredovali u oblasti digitalizacije i modernizacije elektronske uprave, a od čega koristi imaju pre svega građani i privreda, kaže Siniša Mali.

- Rezultati koje smo postigli u digitalizaciji u ekonomiji, zdravstvenom sistemu, državnoj upravi, oblasti obrazovanja, su zaista impresivni i ja čestitam, pre svega premijerki Ani Brnabić, na svemu što je urađeno kako bi građani i privreda brže, lakše i efikasnije ispunjavali svoja prava i obaveze.

Što se tiče Ministarstva finansija, mi smo u prethodnih nekoliko godina sproveli niz velikih sistemskih reformi, koje idu u pravcu olakšavanja rada privredi i stvaranja još povoljnijeg privrednog ambijenta.

Reč je o pet velikih inicijativa: e-fiskalizacija, e-fakture, ISKRA (jedinstven sistem zarada u javnom sektoru), jedinstveni portal javnih nabavki, transformacija i modernizacija javne uprave - precizirao je ministar finansija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Горан

24.12.2022 19:56

Дали си.ти нормалан.

ISTINA

24.12.2022 20:05

Po cemu smo mi to napredovali,ljudima je bitan standard!!Tu smo medju tri najgore zemlje u Evropi(Albanija,BiH,pa onda Srbija).Pricate gluposti,navodno povecavate plate i penzije a cene rastu 2 puta brze i sta onda.Tesko nama!!!!!

Ена

24.12.2022 20:18

Овај није нормалан На лечење ХИТНО

Čiča

24.12.2022 20:37

Prljavi komunistički smradu i plagijatoru