OD LETA ČETIRI NOVE DESTINACIJE U ITALIJI Er Srbija uvodi nove letove ka najlepšim gradovima Apeninskog poluostrva
Tanjug

Er Srbija će tokom sledeće letnje sezone uvesti direktne letove između Beograda i italijanskih gradova Katanije, Napulja, Firence i Palerma. Uvođenjem tih letova, ukupan broj destinacija do kojih nacionalna avio-kompanija saobraća u ovoj mediteranskoj zemlji biće 10.

NOVI AVION ER SRBIJE Erbas A330 kreće sa aerodroma JFK u Njujorku, a evo kada će stići u Srbiju (VIDEO)

Do novih gradova u Italiji, Er Srbija planira da leti dva puta nedeljno, avionima tipa erbas A319 i A320, navedeno je u saopštenju kompanije i dodaje da su avio-karte već u prodaji.

„Nastavljamo trend uvođenja novih destinacija u letnjoj sezoni. Naše prisustvo u Italiji proširujemo sa četiri atraktivne destinacije koje će našim putnicima ponuditi mogućnost da uživaju u različitim vrstama odmora – od nestvarnih Dolomita i Alpa na severu, preko jedinstvenih pejzaža u Toskani do najlepših plaža sveta na Siciliji.

U narednim danima biće još lepih vesti iz Er Srbije,“ izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Er Srbije.

Letovi između Beograda i Katanije započeće 14. aprila 2023. godine i realizovaće se ponedeljkom i petkom, obezbeđujući dobru povezanost Katanije preko Beograda do Pariza, Stokholma, Diseldorfa, Istanbula, Liona, Ciriha, Berlina, Amsterdama, Osla, Tivta, Praga, Zagreba, Podgorice, Beča, Štutgarta, Hanovera, Kopenhagena i drugih gradova.

Karte su već dostupne po početnoj ceni od 99 evra u jednom smeru u ekonomskoj klasi, navedeno je u saopštenju.

Od 19. maja 2023. godine, svakog ponedeljka i petka, putnici će imati priliku da lete do glavnog lučkog grada na jugu Italije, Napulja. Karte za Napulj dostupne su po ceni počev od 69 evra u jednom smeru.

Između Beograda i Firence letovi će se obavljati od 20. maja 2023. godine, utorkom i subotom. Avio-karte su već u prodaji po ceni počev od 69 evra u jednom smeru u ekonomskoj klasi. Iz Firence, preko Beograda, putnici će imati priliku da putuju do Amsterdama, Stokholma, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Ciriha, Pariza, Beča, Ljubljane, Zagreba, Podgorice, Diseldorfa, Frankfurta, Istanbula i drugih destinacije iz mreže Er Srbije.

Do Palerma, administrativnog centra Sicilije, Er Srbija će saobraćati od 14. juna 2023. godine, svake srede i subote. Karte do ove destinacije dostupne su po ceni počev od 99 evra u jednom smeru u ekonomskoj klasi. Iz Palerma, preko Beograda, Er Srbija omogućava dobre konekcije do drugih gradova u svojoj mreži kao što je Diseldorf, Cirih, Amsterdam, Pariz, Istanbul, Beč, Ljubljana, Zagreb, Berlin, Oslo i Štutgart.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading