VELIKI USPEH NACIONALNOG AVIO-PREVOZNIKA Er Srbija čarter letovima prevezla više od 300.000 putnika
Tanjug

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija je od početka ove godine do danas obavila 2.646 čarter-letova, kojima je prevezla više od 300.000 putnika, što je najbolji rezultat u čarter-saobraćaju od 2013. godine, od kada kompanija posluje pod tim imenom.

Tokom prvih deset meseci ove godine, Er Srbija je obavila za 11,7 odsto više čarter-letova nego tokom cele 2019. godine, saopšteno je danas iz te kompanije.

"Tokom letnje sezone tražnja za direktnim letovima do popularnih destinacija se povećava, a čarter-letovi omogućavaju da putnici brzo i udobno stignu do željenog odredišta. Ove godine smo leteli u Tursku, Egipat, Grčku, Tunis i Italiju", rekao je direktor komercijale i strategije Er Srbije Boško Rupić.

POSLE 22 GODINE PONOVO LETOVI ZA KINU 9. decembra Er Srbija uspostavlja direktnu avio-liniju Beograd-Tjenđin


On je naveo da je najpopularnija čarter-destinacija bila Turska, pa je Er Srbija, osim do Antalije, Bodruma i Dalamana, po prvi put letela i u Alanju, i to iz Beograda i Niša.

Dodao je da je u odnosu na prethodne godine i Grčka zabeležila rast broja čartera.

U saopštenju se navodi i da je Er Srbija tokom ove godine realizovala čarter-letove sa Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu i "Konstantin Veliki" u Nišu.

Iz Niša je srpski nacionalni avio-prevoznik tokom čarter-sezone leteo do Alanje, Antalije i Hurgade.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading