MANITE SE BUKINGA Tri super načina da uštedite preko 500 evra prilikom rezervacije zimovanja!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Naime, skijališta u svetu, a i u Srbiji, su najavila da zbog povećanih cena energenata, hrane i drugog moraju da podignu cene za predstojeću zimsku sezonu od 15 do 30 odsto, odnosno da usklade cene sa uslovima na tržištu, prenosi BizPortal.

Uradili smo istraživanje hotelskih usluga u Srbiji i došli do tri saveta koji će doneti veliku uštedu vašem budžetu za uživanje u snegu.

MANITE SE BUKINGA Tri super načina da uštedite preko 500 evra prilikom rezervacije zimovanja!

Foto: Shutterstock

 

 

Prvi, a koristan savet je da proverite cene koje se nalaze kod raznih posrednika i direktno u hotelu. Cene se razlikuju do neverovatnih 15 odsto. Tako da vam je značajno jeftinije da tražite ponudu direktno u hotelu ili preko hotelske rezervacije na sajtovima izabranih hotela, nego preko drugih platformi za rezervaciju. Ako uzmete u obzir da su hotelijeri iz našeg najpoznatijeg ski centra Kopaonik najavili da će se cena hotela sa doručkom ili polupansionom kretati od 1.440 do vrtoglavih 5.000 evra, ušteda od 15 odsto donosi značajnu razliku!

MANITE SE BUKINGA Tri super načina da uštedite preko 500 evra prilikom rezervacije zimovanja!

Foto: Shutterstock

 

 

Drugi savet se odnosi na porodice sa decom. Ako idete sa porodicom na zimovanje, pogledajte i dodatne usluge koje hotel nudi bez dodatne nadoknade. Na primer, u Hotelu Stara Planina za boravak od minimum 7 dana, deca od četvrte do napunjene desete godine imaju besplatnu školu skijanja, besplatan ski pas, čak i opremu, što je ušteda od min 40.000 dinara po detetu. Što, složićete se nije mali iznos, još ako iskoristite direktnu rezervaciju iz prethodnog saveta, možete doneti ozbiljnu uštedu svom kućnom budžetu.

Treći, a ne manje bitan savet je i da isplanirate zimovanje, uskladite godišnji odmor i rezervišete na vreme, jer su cene povoljnije kada se rezervacija uradi u oktobru, nego kada krene sezona i školski raspusti.

Pratite nas na Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading