KUĆA JEFTINIJA OD AUTA Ovo su šok cene montažnih vikendica u Srbiji
Foto: pexels.com

Montažne kuće su se dugo smatrale zapadnim trendom, a kod nas se na ovaj sistem gradnje gledalo sa podozrenjem.

U Srbiji je mahom popularna tradicionalna "čvrsta" gradnja, ove kuće se nasleđuju i u njih se ne ulaže godinama.

Naime, kada se pogledaju oglasi, jasno je da su montažne kuće postale hit i u Srbiji, a jedan od razloga je - pristupačna cena.

U poslednje vreme većina ljudi koja je spoznala prednosti montažne kuće odlučuje se baš za nju. Kao najveće i osnovne prednosti izdvajaju da je jedan od jeftinijih oblika gradnje i pravi se od najzdravijeg materijala-drveta.

Većina nas koja prati oglase sigurno nije ostala imuna na slike montažnih kuća koje se izdaju ili prodaju. Kako se kreću cene montažnih kuća na tržištu u Srbiji?

Većina jeftinijih je montirana i nalaze se po manjim mestima u unutrašnjosti.

Cene montažnih kuća u Srbiji

Cena najjeftinije montažne kuće na oglasima iznosi 6.000 evra. U pitanju je drvena montažna kuća od 20m2, sadrži dve spavaće sobe, dva kupatila i može da se koristi kao vikendica. 

Odmah iza nje je montažna kuća čija cena iznosti 14.440 evra. Površine je 52m2, sadrži dve sobe, kupatilu, ima kompletnu izolaciju u podovima, krovu i zidovima. U odličnom je stanju, renoviranje joj nije potrebno.

Montažna kuća površine 82.98 m2 koštaće vas 32.330evra, a u okviru nje se nalaze veliki dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, tri spavaće sobe, kupatilo, WC, garaža. 

Na oglasima možete videti i primer da se prodaju dve kuće po ceni 50.000 evra. Jedna od njih je montažna, a druga obična. Montažna kuća je površine 70m2, sadrži veliku dnevnu sobu, dve spavaće i kupatilo. Dodatna prednost je ta što ima veliku terasu. 

Cena montažne kuće od 142.76m2  je 55.750 evra, ima dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, četiri spavaće sobe, kupatila, garažu, ostavu. A za površinu od 202.96m2 treba izdvojiti 81.700 evra. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading