STIŽE JOŠ 5.000 DINARA! Ovo je detaljno uputstvo za dobijanje vaučera
Shuterstoock

Prijave za subvenciju za kupovinu bicikla na teritoriji grada Beograda počele su 15. avgusta, a konkurs je otvoren do 15. novembra, odnosno do utroška predviđenih sredstava, a subvenciju od po 5.000 dinara dobiće 1.400 građana.

Pravo na vaučer imaju sva punoletna fizička lica koja imaju važeću ličnu kartu s prebivalištem na administrativnoj teritoriji grada Beograda u trenutku podnošenja prijave, a prethodno nisu iskoristila vaučer, saopštilo je udruženje Urban log.

Naime, nakon javnog konkursa koji je raspisao grad Beograd, raspodela sredstava za podršku građanima za kupovinu bicikala, sa opredeljenim pojedinačnim iznosom od po 5.000 dinara, poverena je Inicijativi za održivu urbanu mobilnost Urban. log iz Beograda.

I POSLEDNJI VAUČER JE OTIŠAO Podeljeno svih 200.000 aranžmana za odmor u Srbiji

Ukupna sredstva za podršku nabavke bicikla za 2022. obezbeđena za sprovođenje ovog javnog konkursa u budžetu grada Beograda iznose 8.000.000 dinara, od čega je 7.000.000 dinara određeno za pružanje podrške građanima, što znači da opredeljena sredstva može dobiti 1.400 građana/ki Beograda.

- Cilj javnog poziva je pružanje podrške građanima za nabavku bicikla kao ekološki prihvatljivog prevoznog sredstva na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu, s namerom povećanja broja biciklista na ulicama grada, a u svrhu poboljšanja kvaliteta vazduha i smanjenja zagađenja životne sredine - navedeno je u javnom pozivu.

KAKO DOBITI I KORISTITI VAUČER

  • Podnošenje prijava vrši se putem veb-aplikacije dostupne isključivo na sajtu Udruženja Urban. log na internet adresi www.urbanlog.rs/kupibajs
  • Aplikacija sadrži: neophodne informacije o projektu i načinu prijave, listu maloprodajnih objekata u kojima se može iskoristiti vaučer i obrazac prijave s podacima fizičkog lica.
  • Obrazac prijave sadrži: ime i prezime, adresu prebivališta iz važećeg ličnog dokumenta, datum rođenja, broj mobilnog telefona, imejl adresu, saglasnost fizičkog lica o obradi podataka o ličnosti i saglasnost fizičkog lica za uslove kupovine. Nakon unošenja svih neophodnih podataka, kupac podnosi zahtev za vaučer.
  • Građani koji su podneli prijavu putem aplikacije dobijaju personalizovani vaučer na imejl adresu unetu u prijavi i mogu ga iskoristi u narednih 15 dana odlaskom u bilo koji maloprodajni objekat sa unapred utvrđene liste prodavnica.
  • Prilikom kupovine u izabranoj prodavnici, kupac je dužan da prodavcu da na uvid personalizovani vaučer i važeći lični dokument.
  • Nakon izvršene identifikacije, prodavac poništava vaučer, izdaje fiskalni račun kupcu i vrši naplatu izabranog bicikla za vrednost umanjenu za vrednost vaučera. Nakon izvršene kupovine, kupac će na unetu imejl adresu dobiti potvrdu kupovine.

U uslovima apliciranja se precizira da, ukoliko je cena bicikla manja od iznosa predviđenog javnim pozivom, odnosno 5.000 dinara, kupac ima pravo da iskoristi vaučer u vrednosti iznosa bicikla bez mogućnosti povratka ostatka novca.

Instagram

 

Takođe, podrška za kupovinu bicikla može se ostvariti samo za kupovinu novog bicikla koji se pokreće pomoću pedala ili električnog pogona.

Nepotpune prijave, prijave lica koja ne ispunjavaju uslove poziva i prijave upućene izvan utvrđenog roka neće biti razmatrane.

Vaučer može biti samo jednom iskorišćen i jedan korisnik može iskoristiti samo jedan vaučer. Ukoliko kupac ne iskoristi vaučer u roku od 15 dana, vaučer se automatski poništava i korisnik će moći ponovo da aplicira.

- Udruženje će u roku od 15 dana od dana kada je poslednji vaučer poništen obavestiti javnost o završetku projekta, odnosno 30. novembra 2022. godine - saopštilo je udruženje Urban log.

Komentari (0)

Loading