PROVERITE DA LI VAM JE LEGLO 100 EVRA Tri jednostavna koraka
idp.trezor.gov.rs/printscreen

 

Obrazlažući Predlog zakona o Privremenom registru državljana Srbije od 16 do 29 godina kojima se uplaćuje novčana pomoć za ublažavanje posledica pandemije ministar finansija Siniša Mali rekao je da Zakon omogućava isplatu 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve državljane Srbije sa navršenih 16 do navršenih 29 godina.

U pitanju je mnogo lakši način nego da svakodnevno obilazite šaltere banaka. "Mi ćemo već od 1. februara krenuti u isplatu 100 evra na račune svih onih koji su se za ovu pomoć prijavili", rekao je Mali. Primaocima novčane socijalne pomoći i licima u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija novčana pomoć se uplaćuje bez podnošenja prijave.

"Upravo taj broj govori koliko smo pogodili u metu kada smo definisali ovu vrstu pomoći mladima. Drago mi je da se stvorila jedna lepa stmosfera, što se videlo na isntagramu po reakcijama mladih", rekao je Mali gostujući na TV Prvoj.

Poseban redosled isplate ne postoji i neće biti po principu ko se prvi prijavio, njemu i pare. Država će pare uplaćivati po bankama i u zavisnosti od toga će ići i isplata.

A, ukoliko već sada želite da proverite da li su vam jutros i uplaćene pare to možete učiniti vrlo lako - u tri koraka.

Prvo je potrebno je da posetite sajt: https://idp.trezor.gov.rs/, gde postoji opcija "Provera statusa prijave".

Potom, u zadata polja, unesite svoj JMBG i broj lične karte.

U trećem koraku očekujte informaciju o statusu uplate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading