USKORO ĆE STANOVI BITI MNOGO JEFTNIJI Evo ko će moći da kupi nekretninu po nižoj ceni
EPA/ANDREJ CUKIC

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je večeras da se radi na proširenju kategorija za kupovinu stanova koje gradi država, a za koje su do sada mogli da se prijave samo pripadnici snaga bezbednosti.

Ona je prilikom obraćanja u Skupštini Srbije rekla da država radi na proširivanju spiska i na tome da pomenute stanove, pored pripadnika snaga bezbednosti i članova porodica palih boraca, mogu da kupe i  građani iz određenih grupa.

- Daću brz i jednostavan odgovor - da. Radićemo na tome da proširimo i na mlade bračne parove, na radnike u zdravstvu, eventualno razmišljamo radnike u prosveti, na tome trenutno radimo. Da definišemo kategorije i kako na najbolji način da to uradimo - rekla je premijerka Srbije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivan

26.11.2021 05:59

A sta je sa onima koji rade u privatnom sektoru koji rade za minimalac...kako oni ka kupe stan stim novcem...oni su po vama neka zadnja kategorija...

Marko

26.11.2021 09:36

A koja smo kategorija mi koji radimo kod privatnika! Ili mi treba da placamo kirije ovim mafijasima koji prodaju kvadrate po > 2000 € i tako peru pare od ko zna cega. Jesmo li svi jednaki gradjani ove drzave ili nismo?!