MINISTAR MALI OBJAVIO DETALJNO UPUTSTVO Rok je do 30. aprila, prijavite za 100+100 evra
Alo.rs/Dejan Briza

 

Kako da se prijavite za 100 + 100 evra i pređete na e - fiskalizaciju?

✔️Pokazali smo na koji način možete da se prijavite za 100 + 100 evra, kako biste mogli da nabavite novi fiskalni uređaj i pređete na novi model e-fiskalizacije.

✔️Prijava se vrši preko portala @poreska_uprava ePorezi, veoma je jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Možete se prijaviti samo jednom, dakle nije moguće nakon toga unositi izmene na prijavi.

✔️Pre nego što se prijavite za subvencije, neophodno je da putem istog portala ePorezi prijavite lokacije svojih poslovnih objekata (video o tome se takođe nalazi na ovom profilu, kao i na YouTube kanalu @ministarstvo_finansija )

✔️Tranzicioni period počinje 1. novembra 2021. godine i traje do 30. aprila 2022. godine, do kada svi fiskalni obveznici treba da pređu na novi model.

✔️Sve informacije o novom sistemu e-fiskalizacije možete sa nađete na sajtovima budiefiskalizovan.gov.rs, purs.gov.rs i mfin.gov.rs, a ukoliko imate pitanja možete da ih šaljete na mejl budiefiskalizovan@purs.gov.rs.

 

 

✔️Rubrika sa najčešćim pitanjima i odgovorima se nalazi na sajtu budiefiskalizovan.gov.rs i u opciji “Highlights” na instagram profilu ministra finansija @mali_sinisa

Komentari (0)

Loading