100 EVRA PENZIONERIMA, 50 SVIM PUNOLETNIM GRAĐANIMA Ministar finansija objavio: Stiže još novca!
Foto: Printscreen

Ministar finansija Siniša Mali objavio je da kako će izgledati novi paket pomoći koji će država dodeliti građanima.

Mali je naveo da država brine o svojim građanima i zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici postiže najbolje rezultate u Evropi.

"Punoletni državljani Republike Srbije će dobiti dodatnih 20 evra u decembru. To znači da će penzioneri do kraja godine od države dobiti ukupno još 100 evra, a ostali punoletni građani po 50 evra. Naime, penzioneri će u septembru dobiti po 50 evra, zatim u novembru po 30 evra, a zatim i 20 evra u decembru mesecu. Ostali punoletni građani će u novembru dobiti 30 evra za koje su se prijavljivali u maju mesecu, a potom i 20 evra u decembru. Zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici i postignutim rezultatima u prethodnom periodu, kada je Srbija ostvarila jedan od najboljih rezultata u Evropi kada je reč o stopi privrednog rasta, imamo dovoljno sredstava za ovu novu vrstu podrške građanima. Javne finansije Republike Srbije su potpuno stabilne, imamo dovoljno novca i spremni smo da pomognemo i podržimo građane Srbije. Građani Srbije znaju da je njihova država tu za njih i da brine o njima.", napisao je Mali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
slavica

26.07.2021 18:10

Svaka cast! Najodgovornije ministarstvo!

Boris

27.07.2021 06:17

Budite dobri i posavetujte nas gde da ulozimo toliki novac. Nismo mi navikli da raspolazemo sa tolikom sumom, a sve ostalo nam je sredjeno pa stvarno ne znamo kako da ga ulozimo.

VC Desa

30.07.2021 13:14

@Boris - Nikad zadovoljni bolje vam je bilo kad niste dobijali ništa sramota i kad smo svi ostajali bez posla a trebali da školuje o decu toga se uvek setite kako je većina nas proživela te dane dabogda se nikad ne vratili