SRBIJA OVO MORA DA ZNA Siniša Mali ima sjajne vesti za građane!
Foto: Printscreen

Ministar Mali govorio je o postignutim rezultatima u proteklom periodu, o novim investicijama, kao i o sprovođenju Trećeg paketa pomoći privredi i građanima.

- Primena trećeg paketa je u toku, sva smo svoja obećanja ispunili, kaže Mali.

- Preko 1.200.000 radnika je svakog meseca dobijalo pomoć. Uspeli smo da sačuvamo našu privredu - rekao je Mali.

- Sledeće srede isplaćujemo četvrtu ratu autoprevoznicima, posle toga umetnicima i 16. avgusta isplata punog minimalca za ugostiteljstvo i turizam, u septembru isplata penzionerima 60 evra, na kraju, u novembru, svim ostalim građanima po 30 evra

- Početkom godine smo povećali minimalnu cenu rada, ali smo imali i povećanje penzija i plata. Najveću korist od rasta ekonomije imaju građani. Očekujemo razgovore između sindikata i poslodavaca, idemo na minimalac od 35.000 dinara, kaže Mali.

SRBIJA OVO MORA DA ZNA Siniša Mali ima sjajne vesti za građane!

Foto: Printscreen

 

- Građani mogu da vide da idemo napred, ekonomija nije pala. Nikada veće plate i penzije nisu bile. Iza svega toga stoji Vučić. Njegova borba je dovela do toga. Nama slede izbori vrlo brzo, tajkuni, političari, bande i ubice su napravile spregu u želji da sruše Vučića. Ne odgovara im Srbija koja napreduje, već Srbija u kojoj mogu pare da prebace na Mauricijus. Jedini ko im se suprotstavlja je Vučić i zato se vodi ta kampanja protiv njega, kaže Mali.

- Hoće da ga sruše i da obesmisle sve ono što se radi. Jedino im Vučić ne plaća reket i bori se za Srbiju. On je jedini kandidat za predsednika, jedini dostojan.

- Nećemo Srbiju iz prošlosti, gde ne odlučuje Đilas šta će biti, već građani Srbije, a jedini je Vučić prepreka koljašima i ubicama. Hoće da se vrate na vlast tako što će srušiti Vučića. Punu podršku ima od svih normalnih građana.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljilja

23.07.2021 14:25

Ne postoji niko ko bi mogao da zameni Predsednika Vučića, molim boga da se kandiduje ,a mi svi penzioneri ćemo glasati za njega , još toliko radno sposobnih i svih koji su punoletni, zauvek do kraja njegovog života samo da nam Predsednik bude Aleksandar Vučić.