Policija, specijalci
Alo!/ Masanori Jošida
Policija, specijalci

Alo!/ Masanori Jošida

Ilustracija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Zatvaranje beogradskih ulica, druga klapa. Zbog snimanja serije "Mornaričke foke", danas će doći do zatvaranja pojedinih centralnih gradskih saobraćajnica, ali i izmena na desetak linija javnog gradskog prevoza.

Kako su najavili nadležni, u periodu od 6.00 do 15.00 doći će do obustave saobraćaja na Trgu Nikole Pašića, na delu od Terazija do Takovske i Bulevara kralja Aleksandra, na potezu od Takovske do Dečanske i Terazijskog tunela, u delu Vlajkovićeve (od Kosovske do Dečanske) i u Dragoslava Jovanovića (od ulaska u garažu ka Bulevaru kralja Aleksandra).

PROČITAJ JOŠ:

Povrh svega, dolaziće i do povremene obustave saobraćaja od tri do pet minuta, uz asistenciju saobraćajne policije, u Ulici kralja Milana (deo između Trga Nikole Pašića i Ulice Terazije), u periodu od 7.00 do 19.00.

Tokom snimanja na Trgu Nikole Pašića, doći će i do značajnih izmena na linijama javnog gradskog prevoza.

* vozila sa linija 5А, 24 i 26 će saobraćati ulicama Bulevar kralja Аleksandra, Takovska, Cvijićeva, Venizelosova, Francuska, Cara Dušana i dalje redovno

* vozila sa linije 27 ići će ulicama Bulevar kralja Аleksandra, Takovska, Cvijićeva, Bulevar despota Stefana do Trga republike

* vozila sa linija 37, 44 i 58 ulicama Takovska, Cvijićeva, Venizelosova i dalje redovno

* vozila sa linija 65 i EKO 1 ulicama Bulevar kralja Аleksandra, Takovska, Svetogorska, Makedonska, Dečanska (Nušićeva u smeru B) i dalje redovno

* vozila sa linije Ada 1 od Trga republike, pa kroz Bulevar despota Stefana, Cvijićevu, Takovsku, Kneza Miloša i dalje redovno

Srbiju će zadesiti POSEBNO OPASNA meteorološka pojava! Zaštitite TELO, GLAVU I OČI!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 10.08.2019. 21:28 - 10.08.2019. 23:33 Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na visoke temperature, jer će sve do utorka, 13. avgusta, biti veoma toplo, s najvišim dnevnim temperaturama od 34 do 38 stepeni.

Ovo su vam alternative...

Trg Nikole Pašića je prethodnih meseci, otkako su počeli radovi na Trgu republike, mnogim vozačima postao glavna alternativa, zajedno sa Dečanskom, Braće Jugovića i Bulevarom despota Stefana.

Međutim, kada i on bude zatvoren, kompletan saobraćaj koji dolazi kako iz pravca Ulice kneza Miloša, tako i Bulevara kralja Aleksandra, slivaće se u Takovsku ulicu, a onda dalje u Cvijićevu i Bulevara despota Stefana gde je već viđen „kolaps u najavi“.

Dodatni problem biće i činjenica što se iz Dečanske neće moći kroz Terazijski tunel, već će se do Brankovog mosta moći isključivo iz pravca Bulevara despota Stefana, pa pored Doma omladine.

BONUS VIDEO: