Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Foto: Alo!

- Kaže Đilasov propagandista Jugoslav Ćosić, večeras na N1, kako nije strašno što je njegov gazda naredio spaljivanje moje knjige!? I još dovodi dva sagovornika da objasne da i to nije neko krivično delo! Razumem da Jugoslav nije u stanju da pročita moju knjigu, ali to što je večeras uradio otvoreni je poziv huliganima da slobodno mogu da pale moje knjige. Sledeći korak je da Jugoslav Ćosić napravi prilog kako Hitlerovo paljenje knjiga nije uopšte bilo krivično delo i kako se eto on samo malo igrao - napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

Pročitajte još:

On je dodao da je sledeći korak to, da će Ćosić objašnjavati kako ni gasne komore nisu bile ništa strašno.

- Pa će nam Ćosić objašnjavati kako ni gasne komore nisu bile ništa strašno. Ima nešto gore od toga da budeš fašista kao Đilas. Gore je da budeš Jugoslav Ćosić, plaćenik fašiste - zaključio je Vesić.

RHMZ upravo objavio: Danas će se u Srbiji dogoditi nešto što nije u poslednje 93 godine!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.10.2019. 07:00 U narednih sedam dana slično vreme. Foto: Alo!/ Masanori Jošida * Meteorolozi za danas prognoziraju najtopliji beogradski oktobar od 1926. godine * Predviđa maksimalna temperatura do 28 stepeni, pa će to verovatno biti najtopliji 21.

Podsetimo, ispred galerije "Progres" našlo se oko 60 nasilnika, a neki od njih su palili knjige Gorana Vesića.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici