Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

Posle vikenda sa tropskim vrućinama od preko 40 stepeni Celzijusovih usled kojih je oko 40 hiljada stanovnika Njujorka ostalo bez struje, delovi ovog grada su juče popodne pogođeni velikim kišama zbog koje su delovi Menhetna, Kvinsa i Bruklina pod vodom.

IZMENE NA LINIJI 26 Nemojte da se IZNENADITE kada pođete na posao! Privremeno se ukidaju pojedina stajališta, ali to nije SVE!

 

Svi su ujedinjeni, i vlast i opozicija, u pokušajima da se sanira šteta, a juče je na ulice Njujorka poslata i vojska. Na sreću ovog grada, oni nemaju političkog idiota i profitera na tuđoj nesreći Dragana Đilasa da napada vlast kada se dešavaju prirodne nepogode i da se raduje nesreći naroda.

 

Zato me baš čudi što Đilas nije još uvek tražio da ostavku podnese gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio. Jer Đilas bi spasio i Menhetn, i Kvins, i Bronks i znao bi on kako da se bori sa tim vrućinama i poplavama, ali eto njemu jadnom niko ne da ds vodi Njujork, a on bi baš voleo. I niko ne glasa za njega. Ni u Beogradu, ni u Njujorku.

 BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!