Goran Vesić
Tanjug/Zoran Žestić
Goran Vesić

Tanjug/Zoran Žestić

Goran Vesić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS, Goran Vesić, pozvao je večeras građane Beograda da ostanu mirni i da ne nasedaju na provokacije Draga Đilasa i Boška Obradovića.

"Oni žele nasilje i krv na ulicama našeg grada", rekao je Vesić i naveo da njih dvojica, kao i svi oni koji su večeras nasilno ušli u zgradu RTS-a odgovarati za to, u skladu sa zakonom.

Pročitajte još:

"Nasilni upad ovih huligana u zgradu RTS, uništavanje državne imovine i pretnje novinarima koje su večeras organizovali Đilas i Obradović, scene su za koje smo verovali da se u Beogradu nikada više neće ponoviti. Beograd nije zaslužio da ga ovi huligani uništavaju", rekao je Vesić za Studio B.

U ime Grada Beograda zahvalujem se pripadnicima MUP-a koji su večeras izdržali sve provokacije i napade, reagovali odmereno i profesionalno i tako povratili javni red i mir i izbegli scenario koji su želeli Obradović i Đilas po kome bi došlo do sukoba sa policijom, naveo je gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS Goran Vesić.