Goran Vesić
Tanjug/Milutin Marković
Goran Vesić

Tanjug/Milutin Marković

Goran Vesić, Foto: Tanjug/Milutin Marković

Naime, patroli Saobraćajne policije na autoputu Niš-Beograd, na poziciji između Umčara i Malog Požarevca, vozaci su prijavili da su pored kolovoza uočili čoveka koji drži dete u naručju i pokušava da ga osvesti.

- Patrola se pod rotacijom hitno uputila na lice mesta, zaustavnom trakom u kontra smeru i zatekla stranog državljanina koji u naručju drži devetogodišnju devojčicu u nesvesti - saopštio je Vesić.

VESIĆ OTKRIVA Zemljište u Bloku 43 na Novom Beogradu prodato za 2,36 milijardi dinara!

Policajci su roditelje i dete smestili u patrolno vozilo i uputili se ka Beogradu tražeći hitan dolazak najbliže ekipe Hitne pomoći. Dete je prešlo u sanitet Hitne pomoći u visini “Laste” i odveženo je na Univerzitetsku kliniku “Tiršova”, istakao je Vesić.

Novo povećanje plata brže nego što se mislilo! Ovo su najbolje vesti za građane Srbije!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 17.08.2019. 12:04 Kako je objasnio, sinoć je imao sastanak sa ministrom finansija i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem gde je glavna tema bilo povećanje plata "na čemu insistira predsednik".

U bolnici je utvrđeno da je brzom reakcijom i koordinisanim radom patrole Saobraćajne policije i ekipe Hitne pomoći makedonskoj državljanki E. J. (9) spasen život jer je najverovatnije doživela epileptični napad.

VESIĆ ODUŠEVLJEN "Bir fest sinoć u našem gradu! Ponosan"

- Hvala vam na profesionalnosti, efikasnosti i humanosti. Vi ste prava slika Beograda! - zaključio je Vesić.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom