Goran Vesić
Alo!

 

 

Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

Vesić je podsetio da je nedavno pokazao i da SBB nelegalno postavlja svoju mrežu koristeći mrežu JKP "Beogradske elektrane" bez, kako je dodao, ijednog dinara nadoknade.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ponovio je danas da kablovski operater SBB nelegalno posluje i to pokazao na još jednom primeru, a ovoga puta u pitanju je, kako kaže, krađa struje od stanara u Drinčićevoj ulici.

Reč je o Živoradu Jovanoviću koji stanuje u Drinčićevoj 6, na čiji se strujomer, prema Vesićevim tvrdnjama, SBB nelegalno priključio i krao struju deset godina.

"Juče je Jovanoviću isključena struja. On se obratio mom kabinetu jer je posumnjao da je neko nelegalno bio priključen na njegovu struju, a pošto ovu zgradu održava ''Gradsko stambeno'', njihove ekipe su izašle na teren i konstatovale da se na njegov strujomer nelegalno priključio SBB", pojasnio je Vesić novinarima.

Naveo je da je taj kablovski operater skoro deset godina bio priključen na Jovanovićev strujomer što, dodao je, znači da je on deset godina plaćao struju za SBB, ne znajući za to.

"Pošto poslednja dva, tri meseca nije plaćao struju ona mu je isključena i sada se saznalo da on ustvari ne duguje za struju, već mu je isključena jer nije nastavio da je plaća za Dragana Šolaka, koji je suvlasnik SBB-a", rekao je Vesić i ocenio da je to skandalozno.

Podsetio je da je nedavno pokazao i da SBB nelegalno postavlja svoju mrežu koristeći mrežu JKP "Beogradske elektrane" bez, kako je dodao, ijednog dinara nadoknade.

"Nekoliko puta su pokušavali da me demantuju, a nikada nisu pokazali nijedan papir niti su uspeli da objasne i odgovore na moje pitanje da li su za to ikada platili jedan dinar Gradu Beogradu. Nikada nisu platili nijedan dinar ni za korišćenje mreže, a kao što vidite ne plaćaju ni struju", rekao je Vesić.

BEOGRAD KAO JAZBINA DUHOVA! Ceo grad sablasno pust, čuju se krici iz daljine, a to NIJE SLUČAJNO! Evo šta se dešava u prestonici! (FOTO)

Naveo je da je ovo prvi slučaj da se otkrilo da se SBB prikačio na strujomer jednog građanina i dodao da takvih slučajeva sigurno ima još.

Vesić je pozvao građane da provere svoje strujomere, privatne i zajedničke, i dodao da će, ukoliko sumnjaju da se neko priključio na njihov strujomer, ekipe "Gradskog stambenog", ukoliko je reč o zgradi koju to preduzeće održava, doći i to proveriti.

Broj telefona u "Gradskom stambenom" je 0800 200 011.

"Ukoliko sumnjate da se neko priključio na vaš strujomer, zajednički ili privatni, javite se. Ukoliko ''Gradsko stambeno'' održava tu zgradu, njihove ekipe će doći da to provere i građani će dobiti zvaničan zapis na osnovu koga će moći da tuže odgovorne za to", rekao je Vesić.

BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje Kosova