Čubrina ulica, Topličin venac
Facebook/ Goran Vesić
Čubrina ulica, Topličin venac

Facebook/ Goran Vesić

Čubrina ulica, Topličin venac, Foto: Facebook/ Goran Vesić

 

" Danas je crnogorski kriminalac Marko Bastać sa grupom plaćenika, koju plaća iz opštinskog budžeta preko firme Respekt legal, blokirao radnike u Čubrinoj ulici na Topličinom vencu. Vređao je radnike, skidao im na silu kacige, pretio, objavio je na svojoj Fejsbuk stranici zamenik gradonačelnika Grada Beograda Goran Vesić.

 

Vesić je napisao i da ovaj kako je rekao: " kriminalac iz Crne Gore, protiv pešačkih zona, protiv bicikala i da je zato da se na Topličinom vencu ponovo parkiraju džipovi". 

Marko Bastać

Tanjug / F.Krainčanić

Marko Bastać, Foto: Tanjug / F.Krainčanić

 

 

" Inače, danas su blokirali radove na 20 metara od čuvenog crnogorskog kafića preko puta hotela Palas, za koga su Bastaćevi zemljaci i drugari obrisali pola peščkog prelaza da bi imali baštu i gde da parkiraju svoje džipove. I tu je razlika između mafijaša Bastaća i nas. On će uvek biti za džipove, a mi za zelenilo, pešačke zone i biciklizam.

SVE ĆE UČINITI DA RADOVI NE BUDU GOTOVI DO 1. SEPTEMBRA! Vesić raskrinkao plan Marka Bastaća i njegove kriminogene crnogorske ekipe!

Naravno, ovaj mafijaš sa svojim plaćenicima dobiće prijavu da plati štetu koju je i danas napravio. A garantujem i crnogorskom kriminalcu Marku Bastaću i njegovim pajtosima da džipova na Topličinom vencu više neće biti" napisao je u poruci zamenik gradonačelnika Vesić.

BRIGA ZA BAZEN I KORISNIKE NEZAPAMĆENO LICEMERJE Bastać skreće pažnju s nepravilnosti u svom poslovanju

LUDILO PREDSEDNIKA OPŠTINE STARI GRAD SE NASTAVLJA Najbliže saradnice Marka Bastaća usred radnog vremena dežuraju u šatoru opozicije

UKIDAJU SE TRAMVAJI! Ove linije neće voziti Bulevarom za vikend!