Goran Vesić
Alo!/Vladimir Marković
Goran Vesić

Alo!/Vladimir Marković

Goran Vesić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

U ime Grada Beograda kao zamenik gradonačelnika najoštrije osuđujem nasilje koje su večeras sproveli Dragan Đilas i Boško Obradović sa svojim istomišljenicima.

Pročitajte još:

Nasilni upad ovih huligana u zgradu RTS, uništavanje državne imovine i pretnje novinarima koje su večeras organizovali Đilas i Obradović su scene za koje smo verovali da se u Beogradu nikada više neće ponoviti. Beograd nije zaslužio da ga ovi huligani uništavaju. Mi smo slobodna zemlja u kojoj svaki građanin ima pravo da javno pokaže svoje mišljenje ali nasilje koje su večeras demonstrirali Đilas i Obradović je neprihvatljivo. Večeras su pokazali za kakve se medijske slobode oni zalažu jer su pretili novinarima koji misle drugačije kao i kako zamišljaju Srbiju kojoj bi, ne daj Bože vladali, u kojoj bi svako ko misli drugačije bio izložen linču. Đilas i Obradović su pokazali večeras da je njihova jedina politika koju nude građanima nasilje i haos. Da li je to nasilje prema ženama, prema neistomošljenicima ili prema novinarima kao večeras njima je manje važno.

Naveo je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS na Studiju B i na svom zvaničnom fejsbuk nalogu.