Goran Vesić
Printskrin
Goran Vesić

Printskrin

Goran Vesić, Foto: Printskrin

Dokle će ovaj bahati tajkun, gospodar svih medija u Srbiji od 2004-2012. godine da preti novinarima koji ne pišu kako on želi? Kakvu “poziciju i slavu” Gordane Uzelac on želi Ivani Mastilović Jasnić?

Da je tuku fašisti njegovog sluge i plaćenika Boška Obradovića, onako kako su to radili sa Gordanom Uzelac? Način na koji se Đilas danas odnosi prema Ivani Mastilović Jasnić i Gordani Uzelac pokazuje kako se on odnosi prema ženama. Onako kako se odnosio kada su mediji pisali da je vršio porodično nasilje.

ivana Mastilović Jasnić

Printskrin

ivana Mastilović Jasnić, Foto: Printskrin

 

U svakoj demokratskoj zemlji političar čije su firme imale promet od 619 miliona evra radeći sa državom dok je bio na vlasti, političar koji je zvanično bio optužen od Vladinog Saveta za borbu protiv korupcije za monopol u medijima, političar čiji plaćenici tuku novinare i pale knjige, političar koji javno vređa novinare koji ne pišu kako on želi i političar koji vređa žene i koji je optuživan u medijima za nasilje nad ženama bio bi zauvek odstranjen iz javnog života i prezren. Ovde Đilas nastavlja da preti.